20-08-2018 08:26:00

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

Effektivisering af servicelogistik gennem digitalisering

Taler: Hør Jacob Gade, Senior Consultant hos Systematic, fortælle om, hvordan digitalisering af servicelogistikken og sporingsteknologier kan være med til at finde de effektivitetsforbedringer sundhedsvæsnet er på udkig efter.
Effektivisering af servicelogistik gennem digitalisering

Hospitalerne står over for krav om store besparelser både på nuværende hospitaler men især i forbindelse med de nybyggerier, der pågår i disse år. Ny teknologi skal være med til at finde disse effektiviseringer ved at understøtte processerne i og omkring service logistik. Systematic A/S arbejder med dette gennem produktet ”Columna Service Logistics”, der tilbyder en række applikationer, der igennem en IOT platform udnytter data fra forskellige sporingsteknologier for på den måde at optimere brugernes dagligdag.


Jacob Gade, Systematic A/S

Jacob Gade er uddannet civilingeniør og har arbejdet med logistik og IT de sidste 14 år. De seneste år har fokus været på at effektivisere service logistik i sundhedssektoren som Senior Consultant hos Systematic A/S. Til denne opgave trækker Jacob på sin erfaring fra private virksomheder og kan på den måde være med til at optimere processerne i forbindelse med hospitalernes service logistik. 

Hjemmeside: systematic.com

luk
close