20-08-2018 08:26:19

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

Fremtidens ”førerassistentsystemer” til læger baseret på viden i patientdata

Taler: Førerassistentsystemer er nu standardudstyr i alle nye biler. Hør administrerende direktør, Thomas Schultz, fra Enversion A/S fortælle om udviklingen af fremtidens ”førerassistentsystemer” til læger baseret på viden i patientdata.
Fremtidens ”førerassistentsystemer” til læger baseret på viden i patientdata

Systemer baseret på maskinlæring kan overskue, bearbejde og finde mønstre i langt flere data end mennesket er i stand til. I dag er maskinlæring fundamentet for de mest avancerede førerassistentsystemer i moderne biler. Enversion arbejder med samme teknologi. Vores mål er at udvikle systemer, der kan assistere læger i at træffe den bedst mulige beslutning for en given patient i en given situation. Danmark har alle forudsætninger, teknologisk og datamæssigt, for at kunne drive denne udvikling. Vi kalder det: bestdecision.ai


Administrerende direktør, Thomas Schultz
Thomas Schultz har i de sidste 12 år arbejdet med udvikling af IT-løsninger til den offentlige sektor. Thomas er i dag CEO hos Enversion A/S, der udvikler fremtidens ”førerassistentsystemer” til sundhedssektoren baseret på maskinlæring. Målsætningen er at bidrage til at gøre danskernes liv gladere, sundere og længere. Teknologibegejstring kombineret med passionen for at gøre en positiv forskel for samfundet og de mennesker han møder på sig vej, er en vigtig drivkraft for Thomas.


Læs mere

Enversion: enversion.dk / bestdecision.ai

Facebook: facebook.com/enversiondk

LinkedIn: linkedin.com/company/enversion

YouTube, foredrag om kunstig intelligens i sundhedssektoren: youtube.com/watch?v=hWdzCHOxJbM

luk
close