21-08-2018 21:16:09

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

Habib Frost - Ét af Danmarks 100 største erhvervstalenter

Keynote: Hvorfor har vi brug for at udvikle medicoteknik? Hvorfor er samarbejdet mellem ingeniører og læger vigtigt i fremtiden? Hør Habib Frost tale på årets sundhedsteknologiske konference. Få også historien om hans baggrund og succes.
Habib Frost - Ét af Danmarks 100 største erhvervstalenter

Habib Frost er Danmarkshistoriens yngste læge, han er på Berlingske liste over årets 100 største erhvervstalenter - og så har han startet virksomheden Neurescue. Neurescue er et computerstyret ballonkateter, der leder blodet hen til de organer, der har mest brug for det under et hjertestop. Bliv inspireret på Driving Health Tech.

Læs blandt om Habib Frost her.

Computerstyret ballonkateter giver patienter med hjertestop en ekstra chance
Computerstyret ballonkateter giver patienter med hjertestop en ekstra chance

En ny hjertestarter-teknologi, opfundet af danmarkshistoriens yngste læge, Habib Frost, skal være med til at redde patienter med et hjertestop. Teknologien hedder Neurescue og består af et ballonk ...

Læs mere
luk
close