19-08-2018 19:36:00

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

Hvad nu hvis?

Taler: Oplev Jon Bille, CEO og partner i Bluefragments fortælle om, hvordan vi kan bruge teknologien i hverdagen. Vi kommer rundt om konkrete løsninger fra dagens Danmark. Vi tænker dem videre ind i fremtiden og stiller spørgsmålet: Hvad nu hvis?
Hvad nu hvis?

Fra Internet of People til Internet of Things. Flere sensorer på planeten end mennesker, en innovations hastighed på steroider og en verden, hvor fantasien sætter grænsen for menneskets videre færd. Fra Biohackers til projekterede sygeplejersker og flydende sensorer. Det stiller krav til os alle sammen, privat og på arbejde. Vi tænker på fremtiden baseret på vores vaner og viden fra fortidens strukturer. Det skal der laves om på. Og det starter med dig.

Vi skal se på udviklingen dags dato, tale om hvor langt vi er kommet og hvordan vi kan bruge teknologien i hverdagen. Vi kommer rundt om konkrete løsninger fra dagens Danmark. Vi tænker dem videre ind i fremtiden og stiller spørgsmålet: Hvad nu hvis?

De 30 minutter er for de modige, de nysgerrige, de visionære, dem som tager stilling og dem som vil gøre en forskel.


Jon Bille, CEO og partner i Bluefragments
samt Computerworld IoT blogger

Jon Bille har mere end 25 års erfaring i IT branchen og har i den periode fra tætteste hold set, hvordan den teknologiske udvikling fundamentalt har påvirket vores samfund. Med erfaringer fra digitale projekter hos Politiet, pharma, finans og industri brænder Jon for at dele perspektiver, fordele, muligheder og bekymringer ved den innovation, som sker i dag. En innovation som vil redefinere menneskeheden og vores omgivelser.

Jon er CEO og Partner hos konsulentfirmaet Bluefragments, Blogger hos Computerworld og anerkendt taler i emnet Internet of Things.

luk
close