16-08-2018 02:02:33

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

Robotteknologi skal revolutionere ultralydsscanninger på sygehusene

Taler: Oplev Søren Pallesen fortælle, hvordan robotteknologi kombineret med ultralyd skal løse to udfordringer på sygehusene. Både ergonomisk, hvor robotten fjerner den højtuddannede eksperts ergonomiske belastning samt telemedicinsk, hvor robotten muliggør fjernscanning af patienter.
Søren Pallesen, direktør og grundlægger af Robotic Ultrasound
Søren Pallesen, direktør og grundlægger af Robotic Ultrasound

Ultralydsscanning er den billeddiagnostiske metode, der globalt vokser mest. Ved scanning er eksperten hårdt ergonomisk belastet, hvilket har trivsels- og økonomiske konsekvenser. Geografiske udfordringer og centralisering af danske og internationale sygehuse skaber mangel på ultralydsspecialister i yderområder og giver ulige adgang til behandling, store transportudgifter eller nedsat kvalitet af scanning ude hos patienten.

Oplægget vil omhandle en teknologisk løsning af overnævnte problemstillinger og tilhørende udfordringer som udvikling og CE-mærkning.

Søren Pallesen, administrerende direktør og grundlægger af Robotic Ultrasound

Søren Pallesen er oprindeligt uddannet fysioterapeut i 2006. Efterfølgende blev han uddannet Cand.scient.med. i biomedicinsk teknik på Aarhus Universitet. 2015 blev året, hvor Søren grundlagde den medicotekniske virksomhed Robotic Ultrasound. 

Hjemmeside: ultralydsrobot.dk


Har du spørgsmål til Søren Pallesen, så skriv dem her:

luk
close