21-08-2018 21:17:08

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

Udstiller - Mød branchen til Driving Health Tech 2016

Udstiller: Bliv udstiller på årets sundhedsteknologiske konference, Driving Health Tech 2016, den 14. november i Aarhus. Har du et helt nyt produkt, en idé eller fremtidig løsning, som du brænder for at vise 250 nøglepersoner i sundhedsteknologi branchen, så er chancen her.
13. maj. 2016 Af: Driving Health Tech

Book en stand

Arrangør: Ingeniørforeningen, IDA

Tid:  14. november 2016, kl. 9 - 17

Sted: Centralværkstedet/Smedien, Værksmestergade 7–9, Aarhus C.

Pris: 5000 kr.

Book: For at booke en stand og yderligere information kontakt venligst netværkskoordinator Anne-Mette Bach, Ingeniørforeningen, IDA,

T. +45 3318 9700,

Mail: amb@ida.dk.

Tracking, apps, telemedicin, robotteknologi, medicobusiness, kunstig intelligens, 3D-print. Ja kort sagt, Driving Health Tech 2016 giver indblik i en lang række nye teknologier og muligheder - og sætter spot på den spændende udvikling, der netop nu er i gang inden for sundhedsteknologi, og ikke mindst på teknologiens rolle i fremtidens samfund.

Gå ikke glip af muligheden for at være til stede på dagen, hvor branchen samles for at blive inspireret, netværke og få den sidste nye viden.

Det hele foregår mandag den 14. november 2016 i hjertet af Aarhus på Centralværkstedet/Smedien, Værksmestergade 7–9. 

Hvorfor udstille?

  • Du får mulighed for at ramme op til 250 nøglepersoner på konferencedagen (Ingeniører, startups, klinikere, beslutningstagere, forskere og øvrige der beskæftiger sig med sundhedsteknologi)
  • Du kan dyrke, udbygge og skabe stærke forretningsrelationer
  • Du kan dyrke dit netværk
  • Du får ny viden og inspiration.

Hvad får du som udstiller?

  • Din virksomhed og produkt/ydelse bliver omtalt og markedsført her på vores hjemmeside og i vores nyhedsbreve
  • Du får stillet et bord og to stole til rådighed
  • Du får tre ekstra billetter til konferencen – ud over billetter til dem, der står på standen.

Pris for udstiller er 5.000,- kr.

Vi gør opmærksom på, at konferencen primært består af oplægsspor. Der er dermed kun et begrænset antal stande til salg. Konferencedeltagerne har mulighed for at besøge jeres stand i pauser og under spisning.

luk
close