21-08-2018 02:41:04

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

LT Automation ApS - Innovation til livskvalitet

Udstiller: Oplev nye, spændende og innovative teknologier, der kan effektivisere, skabe bedre vilkår og arbejdsmiljø samt mere appetitlige bundlinjer. Sig Hej til ROBERT®
ROBERT® er fremtidens genoptræningsrobot
ROBERT® er fremtidens genoptræningsrobot


Om LT Automation

LT Automation er en automationsvirksomhed, der målrettet arbejder med at udvikle, udbrede og implementere sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger inden for hospitals- og sundhedssektoren.  Med velfærdsteknologi og livskvalitet som fokuspunkter suppleret med viden indenfor brugerdreven innovation, design og menneskekroppen samt mere end 30 års erfaring inden for robotteknologi vi/LT Automation et stærkt og kvalificeret team. Vi har en vision om at fremme velfærd og livskvalitet gennem større personlig frihed og uafhængighed. Denne vision har dannet grundlag for udformning af hjælpemidlet MELVIN® og genoptræningsrobotten ROBERT®. 

På vores stand er ikke bare store smil og godt humør, men også muligheden for at få en snak om robot- og automatiseringsløsninger til lige netop dig. Vi vil meget gerne lære dine aktuelle og fremtidige udfordringer at kende og pejle dig i den rigtige retning.


Værsgo’! Ta’ hatten af og sig pænt goddag til ROBERT®

ROBERT® er fremtidens genoptræningsrobot, som hjælper sengeliggende patienter. ROBERT® vil fremover skabe banebrydende forbedringer for patienternes ve og vel og samtidig gøre det samme for sundhedspersonalet i form af et markant bedre arbejdsmiljø uden tunge, nedslidende og gentagende løft. Formålet med ROBERT® er at udfylde et behov og gøre en forskel for både patienter, sundhedspersonale og samfundet. 


Når du først har sagt goddag – tager MELVIN® bukserne af!


MELVIN® er et fantastisk hjælpemiddel, der gør skemalagte toiletbesøg overflødige. Med brugerdreven innovation giver MELVIN® borgerne friheden til at gå på toilettet, når behovet opstår og helt uden ventetider. MELVIN® er løsningen på en endnu uløst udfordring og samtidig et hjælpemiddel, der let integreres i ethvert hjem. På den måde kan brugeren undgå ventetid og skemalagte toiletbesøg og i stedet blive helt eller delvist selvhjulpen.

Vi medbringer et stort billede af Melvin samt en videodemonstration af hjælpemidlet.

Livskvalitet med robotteknologi

Som samfund står vi overfor en demografisk udfordring. Statistikker viser, at 11.9 % af befolkningen i Danmark var over 70 år i 2014, mens det forventes at stige til 19.9 % i 2050. Over samme periode vil aldersgruppen med personer fra 19-60 år falde fra med 6.6 %. Udfordringen vil skabe en reducering i personalet i vores sundhedssystem. Når vi bliver ældre, stiger sandsynligheden for at blive ramt af sygdomme, og med flere ældre, stiger antallet af opgaver for sundhedspersonalet. Der er behov for løsninger.  ROBERT® er svaret på nogle problemer, men hos LT Automation kigger vi altid efter løsninger – for det enkelte individ såvel som for samfundet.

luk
close