21-08-2018 02:40:11

Hospital 4.0 er en revolution og opbrud med det danske sundheds- og hospitalsvæsen, og det sker lige nu. Se eller gense, hvad der skete på Driving Health Tech konferencerne i 2016 og 2017 og glæd dig til 2019, hvor vi gentager succesen.

BandCizer ApS

Udstiller: Kom og oplev en træningselastik, som kan registrere, hvor mange gange patienter laver ryg- eller knæøvelser, og om øvelserne udføres korrekt. Eller en PEP-fløjte, som anvendes til at forbedre lungefunktionen hos personer med lungesygdomme fx KOL eller astma.
BandCizer ApS

Elastiksensor

Elastiksensoren er en sensor, der sidder på en træningselastik, og som kan registrere, hvor mange gange patienter laver ryg- eller knæøvelser, og om øvelserne udføres korrekt. Resultaterne vises på en smartphone. Elastiksensoren kan også anvendes som skridttæller og til registrering af andre former for træning. Elastiksensoren testes i projekter både i kommuner og på hospitaler og anvendes i forskningsprojekter på såvel Aalborg Universitet som på SDU.

PEP-fløjte

PEP fløjten (Positive Expiratory Pressure) anvendes til at forbedre lungefunktionen hos personer med lungesygdomme fx KOL eller astma. PEP er videreudviklet med et system, som består af en sensor, der kommunikerer trådløst med fx en smartphone. Sensorerne måler rytme, hyppighed og hårdhed af pust. Gennem biofeedback motiveres brugeren til at træne, og der opsamles data om, hvor længe og hvor hyppigt, PEP fløjten anvendes. Data kan deles med sundhedsprofessionelle. Pustes korrekt vises en film, som stopper, hvis man puster forkert.

luk
close