15-08-2018 12:41:59

Driving IT giver den 2. november 2018 et unikt indblik i it-verdenens konstante ændringer. og du kommer hjem med konkret og brugbar viden om IT og udvikling. Tilmeld dig nu.

Poul Thorlacius-Ussing

Speaker: Hvad er de alvorligste trusler og hvordan imødegås de?

Forsvarets Efterretningstjeneste vurderer fortsat, at den største trussel med Danske myndigheder og virksomheder er den omfattende og voksende spionage bl.a. via internettet. Truslen kommer fra statsstøttede aktører, der udfører spionage. Politisk motiverede hacktivister udgør også en trussel mod danske interesser om end den er mindre.

Den teknologiske udvikling gør, at truslerne er i konstant forandring. Det stiller store krav til samarbejde om sikkerhedsforanstaltninger og beredskab. Vi kan stadig gøre meget for at reducere risikoen!

Poul Thorlacius-Ussing
Poul Thorlacius-Ussing
Har en baggrund som officer i hæren og dataingeniør. Han har gennem de seneste ca. 20 år beskæftiget sig med cyberrelaterede emner. Han har fra 1996 været ansat på Forsvarsakademiet, hvor han havde ansvaret for undervisningen i ledelse af bl.a. it-teknisk virksomhed og Information Warfare. Fra 2000 har han være ansat i Forsvarets Efterretningstjeneste, hvor han har være afdelingschef for en it-afdeling og efterfølgende fra 2008 haft ansvaret for at varetage funktionen som national it-sikkerhedsmyndighed inden for forsvarsministeriets område. Siden 2011 har Poul Thorlacius-Ussing været med i opbygningen af Center for Cybersikkerhed, hvor han har være afdelingschef, senest for Rådgivnings- og Teleafdelingen. 

Tilmelding til Driving IT
Tilmelding til Driving IT

Du kan allerede nu tilmelde dig konferencen Driving IT 2017, der finder sted den 2. november 2018.

Læs mere
Speakers

Speakers: Se talerne på Driving IT 2015

Læs mere
luk
close