18-08-2018 04:41:14

Driving IT giver den 2. november 2018 et unikt indblik i it-verdenens konstante ændringer. og du kommer hjem med konkret og brugbar viden om IT og udvikling. Tilmeld dig nu.

Arrangører af Driving IT 2017

Driving IT arrangeres af IDA IT, IDA E, IDA Young Professionals, IDA Fremtidsteknologi og IDA Startup.
<p>Driving IT arrangeres af: IDA IT, IDA E, IDA Young Professionals og IDA StartUp.</p>

Driving IT arrangeres af: IDA IT, IDA E, IDA Young Professionals og IDA StartUp.

IDA IT
IDA IT arrangerer fagtekniske møder, som giver indsigt i højaktuelle emner. Formålet er at sikre vedligeholdelse af vores kompetencer og et fagligt stærkt netværk med ingeniørkolleger i branchen. Læs om IDA IT.

IDA E
IDA E (tidligere E-gruppen) er et landsdækkende selskab, der arbejder bredt med alle elektrotekniske, elektroniske, elektrofysiske og kernetekniske emner. Læs om IDA E.

IDA Young Professionals 
IDA Young Professionals er et tværfagligt netværk for studerende og nyligt dimitterede med en teknisk naturvidenskabelig baggrund. Læs om IDA Young Professionals.

IDA Fremtidsteknologi
IDA Fremtidsteknologi kigger fremad og prioriterer teknologier, som ikke nødvendigvis er på markedet endnu, men som med høj sandsynlighed kan komme det inden for en tidshorisont på ca. 2 til 10 år. Læs om IDA Fremtidsteknologi.

IDA Startup
IDA Startup sætter fokus på teknologibaseret iværksætteri. Vi arbejder for at inspirere og promovere ’engineering in entrepreneurship’ og understøtter tech startups med ambitioner om at skalere. Læs mere om IDA Startup.

Tilmelding til Driving IT
Tilmelding til Driving IT

Du kan allerede nu tilmelde dig konferencen Driving IT 2017, der finder sted den 2. november 2018.

Læs mere
luk
close