21-08-2018 09:43:54

Mandag den 1. oktober afholder IDA igen en aften om efteruddannelse.
Kom og hør om dine muligheder og læg planer for din fremtid! Tilmeld dig nu.

Hvorfor er kompetenceudvikling og efteruddannelse vigtig!

Taler: Jeanette Svendsen, IDA. I gennemsnit skifter danskerne job 6-7 gange i løbet af deres arbejdsliv! I fremtiden vil tallet blive højere, og om få år vil danskerne skifte job op til 12 gange i løbet af et arbejdsliv! I fremtiden vil vi se et arbejdsmarked som er mere fragmenteret og med flere kortere ansættelser – udvikling og ny viden bliver derfor vejen frem!
<p><strong>Jeanette Svendsen, karriererådgiver, Ingeniørforeningen, IDA</strong></p>
<p>Jeanette Svendsen er karriererådgiver i Ingeniørforeningen, IDA. Hun har mere end 10 års erfaring inden for karriererådgivning og jobsøgning.  Hun holder individuelle karrieresamtaler med alt fra specialister til topchefer. Derudover er hun en meget benyttet underviser på diverse karrierekurser.</p>

Jeanette Svendsen, karriererådgiver, Ingeniørforeningen, IDA

Jeanette Svendsen er karriererådgiver i Ingeniørforeningen, IDA. Hun har mere end 10 års erfaring inden for karriererådgivning og jobsøgning.  Hun holder individuelle karrieresamtaler med alt fra specialister til topchefer. Derudover er hun en meget benyttet underviser på diverse karrierekurser.

Vedligehold og øg din markedsværdi

Det handler om at have de rigtige kompetencer – det vil sige efterspurgte og fremtidssikrede kompetencer. Det er i dine kompetencer, du skal finde trygheden. Ikke i jobbet eller i den virksomhed, du er ansat i. Husk derfor at holde dine kompetencer ved lige. Når du efteruddanner dig, vedligeholder du dine kompetencer og øger din markedsværdi på arbejdsmarkedet!

I dette indlæg får du karriererådgiverens gode råd til karriere- og kompetenceudvikling så du øger din markedsværdi:

  1. Hvad kan du selv gøre for at holde dig markedsklar og øge din markedsværdi?
  1. Hvordan måler og vurderer du din markedsværdi?
  2. Hvordan lægger du en plan for din karriere og din udvikling?
  3. Få 3 gode råd om hvordan du får kompetenceudvikling og efteruddannelse

Se præsentationen her

luk
close