20-08-2018 16:14:16

Mandag den 1. oktober afholder IDA igen en aften om efteruddannelse.
Kom og hør om dine muligheder og læg planer for din fremtid! Tilmeld dig nu.

Ledelse i "nye" komplekse virkeligheder

Taler: Henrik Helweg fortæller, at du skal gøre dig klar til at lede forskellige medarbejdere i en foranderlig virkelighed, hvor du både skal drive forretningen og sikre en høj grad af involvering og motivation.
<p><strong>Henrik Helweg </strong>er en anerkendt konsulent der arbejder og udvikler ledere i en perlerække af danske og internationale virksomheder.</p>

Henrik Helweg er en anerkendt konsulent der arbejder og udvikler ledere i en perlerække af danske og internationale virksomheder.

Som leder bliver du i stigende grad udfordret af skulle lede i en verden der forandrer sig hastigt og mere uforudsigeligt end nogen sinde før. Det kræver ikke bare en stor personlig fleksibilitet men også at du mestrer en række forskellige ledelsesmæssige metoder og værktøjer. At kunne skabe og lede effektive samarbejder og forandringsprocesser, går gennem den personlige autenticitet med fokus på energi og involvering. IDA lederuddannelse er et dynamisk udviklingsforløb for ledere der ønsker at udvikle sin personlige værktøjskasse og øge effekten af sit lederskab.

luk
close