21-08-2018 02:40:32

Mandag den 1. oktober afholder IDA igen en aften om efteruddannelse.
Kom og hør om dine muligheder og læg planer for din fremtid! Tilmeld dig nu.

Supply Chain Management på DTU Diplom - flere muligheder for efteruddannelse

Taler: Samuel Brüning Larsen. DTU Diplom betragter SCM som opgaven at designe, implementer og drifte en virksomheds samlede vareflow fra leverandører til distributører og kunder DTU Diplom uddanner ingeniører, hvoraf nogle skal have en dyb og praksisnær forståelse for SCM og kunne anvende SCM i praksis. SCM indgår som en integreret del af uddannelsen Diplomingeniør i Produktion, hvor SCM bl.a. indgår som del af uddannelsens tværfaglige projekter om design af produktionssystemer. Derudover udbyder DTU Diplom fra 2018 en efteruddannelse i Operations og SCM.
<p>Samuel Brüning Larsen, Lektor, ph.d. ved afdelingen for Design, Maskin og Produktion ved DTu Diplom.</p>

Samuel Brüning Larsen, Lektor, ph.d. ved afdelingen for Design, Maskin og Produktion ved DTu Diplom.

  • De konkrete kurser i SCM (Grundlæggende Operations Management, Operations Management og LEAN, Virksomhedssystemer, Supply Chain Management and Design, og på lidt længere sigt kurset Advanced LEAN and Total Productive Maintenance)

  • Progressiv læring i SCM: Først de grundlæggende discipliner i produktionsplanlægning, forecasting og lagerstyring. Dernæst mere avancerede discipliner som LEAN-produktion, ERP-systemer, minimering af lagre, samarbejde om driften mellem parterne i en supply chain, supply chain’ens bidrag til virksomhedens strategi og konkurrenceevne, og design af en samlet supply chain

  • Efteruddannelsesmuligheder:

    • Tage SCM-kurserne som en samlet pakke udbudt under Åben Uddannelse

    • Efteruddannelse i Operations og SCM

    • For et yngre publikum (eller publikums børn): Læse Diplomingeniør i Produktion  

Se præsentationen her

luk
close