21-08-2018 02:40:30

Den 18. april 2018 satte vi fokus på mulighederne i embeddede teknologier. 

Axcon, mere end et FPGA Power House

Axcon’s mission er gennem højt fagligt niveau og åbenhed at levere designservice til embeddede systemer med høj kvalitet og teknisk succes til følge.
Axcon, mere end et FPGA Power House

Hvem er vi?

Vi er udviklingsentusiaster, der motiveres af den energi, der følger en god ”hjernevrider”. Igennem et årti har vi rendyrket evnen til at anvende teknologi og tilpasse vores udviklingsafdeling til opgavernes omfang, struktur og kompetencebehov.

Passionen for udviklingsopgaver er rodfæstet i kvalitet og pålidelighed, styret af kundens rammer for pris, funktion og teknik leveret i en træfsikker løsning.

Udvikling af elektronik og software

Vi arbejder som en integreret del af kundens udviklingsafdeling eller fra basen på forskerparken ScionDTU. Vi sætter en ære i at tilpasse os virksomhedskulturen samt at bidrage til læring i organisationen.

Tekniske udfordringer

Udgangspunktet kan være et eksisterende produkt, som skal fremtidssikres eller sparring i en tidlig idéfase. Vi bringer projektet i mål.

Dine udfordringer - vores motivation.

Website: www.axcon.dk/

Axcon: Indlejret i fortiden

Kan man bruge ekstern udviklingspartner, når man er afhængig af, at et nyt design skal integreres i et større eksisterende system?

Rigtig mange produkter bliver baseret på genbrug fra tidligere produkter. Der er også en række andre situationer, hvor man er tvunget til at gøre brug af noget eksisterende. Som udviklingshus bliver vi jævnligt mødt med skepsis over for, om en ekstern partner kan få et nyt design udført, så det kan passe ind i det eksisterende.

Gennem tre forskellige cases prøver vi at belyse, hvordan denne opgave kan løses.

  1. Første case dækker over en nærmest arkæologisk opgave på en cyklotron, hvor et gammelt system skal erstattes, og firmaet, der lavede det oprindelige system, ikke længere eksisterer.
  2. Det andet tilfælde er en mere klassisk ”design-in” opgave, hvor kunden skal have lavet et højtydende signalprocesseringskort til telekommunikation, som skal passe ind i et eksisterende system.
  3. Endelig dækker det sidste projekt over en situation, hvor der egentlig er ganske frie rammer, men tid og budget fordrer brug af allerede tilgængelige komponenter for at løse opgaven.

Konklusionen er, at projekter med udpræget brug af genbrug godt kan kræve en lidt anden håndtering, men i bund og grund er de ikke så forskellige fra de mere åbne opgaver. Genbrug er, når alt kommer til alt, bare endnu et krav og selv, når man får frie hænder, betyder det ofte, at kravene blot ikke er formaliserede. Derfor kan en mere bunden opgave i virkeligheden være nemmere at løse. Men et åbent samarbejde og tidlig vurdering af risici er essentielt

Axcom på Embedded Everywhere:

luk
close