15-08-2018 12:42:14

Den 18. april 2018 satte vi fokus på mulighederne i embeddede teknologier. 

TekPartner

Udstiller-Bronze: TekPartner er et af Danmarks førende konsulent- og projekthuse inden for design af elektriske apparater og delløsninger, der indgår i vores kunders slutprodukt.
3. nov. 2016 Af: Embedded Everywhere
TekPartner

TekPartner er et af Danmarks førende konsulent- og projekthuse inden for design af elektriske apparater og delløsninger, der indgår i vores kunders slutprodukt. Som strategisk samarbejdspartner hjælper vi vores kunder med at spare penge gennem at tilbyde en kompetent, flexibel og økonomisk attraktiv løsning samtidig med, at den bedste teknologi til formålet udvikles.

Vores kunder tæller både niche- og startvirksomheder samt leverandører til massemarkeder og på tværs af alle brancher. Virksomheder kan også med TekPartner indgå et strategisk partnerskab, hvor TekPartners faste medarbejdere er kundens udviklingsafdeling. Nogle kunder beder TekPartner om at lave et teknologicheck af kundens platforme, og analysere hvor konkurrencedygtige de er i markedet eller for at give inspiration til fremtidens løsninger.

Hvad enten vores kunder ønsker konsulenter til at sidde i kundens virksomhed eller et projekt udført af TekPartner, finder vi altid de bedste ressourcer til formålet. Dette gælder også hvis en kunde ønsker et projekt udført via TekPartners udenlandske samarbejdspartnere. Ønsker kunden det kan TekPartner også medvirke til valg af produktions- og servicepartner.

Vi ved, hvad der kræves for vi har mere end 200 års samlet og konkret erfaring i apparatudvikling, produktionsmodning og produktion hos vores faste medarbejdere. Samtidig er alle vores konsulenter altid i stand til at trække på den viden som vores fastansatte udviklere har. Dette sikrer, at vores kunder altid har adgang til den maksimale og nødvendige viden.

Vores over 250 konsulenter, fasteansatte udviklingsingeniører og projektledere har kompetencer inden for hardware, software, FPGA, embedded løsninger, mikrofoner, antenner og mekanik. I TekPartner spænder vi vidt og har lavet løsninger til brug i forskningsmiljøer over højhastighedselektronik til masseproducerede energieffektive medicotekniske designs.

I TekPartner hjælper vi vores kunder, og deres medarbejdere, til at lave succesfulde løsninger gennem at dele ud af vores viden og bidrage til den bedste løsning.

TekPartner på Embedded Everywhere:

 

luk
close