19-08-2018 19:36:16

Den 18. april 2018 satte vi fokus på mulighederne i embeddede teknologier. 

IoT security in practice

Taler: Søren Brandis Rosengaard, Trifork IoT Partner, Trifork A/S . Mange virksomheder - store som små - bevæger sig ofte ud på en IoT-rejse uden at tage de nødvendige, sikkerhedsmæssige forholdsregler i forhold til virksomhedens og ikke mindst deres kundernes kritiske data.
25. okt. 2016 Af: Embedded Everywhere
Søren Brandis Rosengaard, CEO i Trifork DK
Søren Brandis Rosengaard, CEO i Trifork DK

Søren Brandis Rosengaard, Trifork IoT Partner, Trifork A/S. 

I indlægget "IoT security in practise" får du indblik i de centrale sikkerhedsudfordringer, som kunder konkret er stødt på, da de tog springet ud i at gøre IoT til en integreret del af serviceydelsen og forretningsmodellen. 

 Søren Brandis Rosengaard

Søren Brandis Rosengaard har igennem 20 år beskæftiget sig med kommerciel forretningsudvikling inden for tele- og IT-sektoren og og leveret projekter i krydsfeltet imellem forretning og teknologi. Både i rollen som strategisk forretningsrådgiver for en lang række virksomheder i Nordeuropa samt som kommerciel forretningsudviklingsdirektør for Telenor med blandt andet ansvaret for at udvikle og designe datasikkerhedsløsninger til erhvervsvirksomheder. Søren Rosengaard rådgiver i dag virksomheder om muligheder og faldgruber inden for IoT.

Se præsentation

luk
close