19-08-2018 21:54:41

Den 18. april 2018 satte vi fokus på mulighederne i embeddede teknologier. 

Byg din egen mikroprocessor til en 10'er

Arrows specialister, René Jensen og Nikolay Rognlien, giver dig i denne 2½-times workshop værktøjer til at lave dine egen 32 bit mikroprocessor og interfaces
Byg din egen mikroprocessor til en 10'er

Der er desværre ingen ledige pladser.

Er du træt af, at jeres mikroprocessor går ud af produktion hver 5-10 år og at I skal bruge en masse energi på at portere software til en ny mikroprocessor, der har andre interfaces, så lær hvordan du laver dine egen 32 bit mikroprocessor og interfaces til denne.

På konferencen Embedded Everywhere kan du deltage i workshoppen:  Byg din egen mikroprocessor til en 10'er. Workshoppen afholdes af Arrows specialister, René Jensen og Nikolay Rognlien

Du kan tilpasse din mikroprocessor med instruktions og data cache, Memory Management Unit (MMU), Floating Point Unit (FPU) og vector interrupt controller.

Du lærer at bruge værktøjerne til dette, og laver din egen boot og applikations kode. Samtidigt lærer du, hvordan man debugger hele systemet. Det hele foregår på din egen PC og når du forlader seminaret, har du dit eget evaluation-kort samt et fungerende design, som du kan arbejde videre med, når du kommer hjem.

Seminaret er gratis og relevant for alle udviklere, der arbejder med hardware, software og systemdesign. Det kræver ikke kendskab til særlige programmeringssprog.

For at deltage på seminaret kræves der en PC med min. 2GB hukommelse med pre-installeret software. Nærmere detaljer følger efter tilmelding.

Tidspunkt: Den 24. november, kl. 13.15 - 15.45.

Tilmelding:

Der er et begrænset antal pladser.

  • Send en mail til Jytte Bjørnskov: jb@ida.dk 
  • Emnelinje: EE Workshop: Byg din egen mikroprocessor "
  • Oplys: Navn, telefon, email og evt. firma.

.

Test selv "Long Range" wireless IoT-teknologi

På workshoppen vil du komme igennem hele design flowet og få en personlig cloud-konto kørende på LoRaWAN med en sensor opkoblet.

Læs mere
luk
close