19-08-2018 21:51:30

Den 18. april 2018 satte vi fokus på mulighederne i embeddede teknologier. 

Embedded Everywhere - den 24. november 2016

I 2020 vil over 200 milliarder enheder, elementer og maskiner kommunikerer med hinanden. Derfor sætter Ingeniørforeningen, IDA og elektronikbranchen fokus på embedded systems.
27. okt. 2016 Af: Embedded Everywhere
Rune Domsten gør klart, hvorfor du det er en rigtig god idé at deltage i Embedded Everywhere.

Den 24. november sætter Ingeniørforeningen, IDA og elektronikbranchen fokus på embedded systems. Der vil være internationale som nationale talere, udstillere og fokus på elektronikbranchens hurtigst udviklende område.

Antallet af indlejrede systemer stiger kraftigt i disse år, og derfor er der fokus på den nye teknologi inden for et hastigt voksende embedded-marked. Det handler om intelligente produkter. En ny verden, hvor mennesker og maskiner sammen finder nye løsninger til intelligente gadgets, biler, fabrikker, hjem, byer og meget mere. Her er ingen grænser.

I 2020 forventes der mere end 200 milliarder tilsluttede enheder, opkoblede elementer og maskiner, som kommunikerer med hinanden. Det er et kæmpe net af forbindelser, som med ny og innovativ teknik vil resultere i denne intelligente industrielle revolution: Internet of Things.

Med fokus på dette og en række andre områder som Tech & business Outlook, AI, og High Performance Systems vil Embedded Everywhere 2016-konferencen give dig et unikt indblik i alle disse nye forretningsmuligheder.

Med fokus på alle de hotte områder vil vi dække alle aspekter af udviklingen inden for indlejrede systemer og har derfor allieret os med branchens førende specialister.

Spændende projekter – korte sessioner

Branchens førende leverandører/udstillere vil også bidrage med spændende indblik i deres succeshistorier med kunder, der har fået løst spændende udfordringer og skabt større effektivitet i deres virksomheder.

Det sker sidst på dagen gennem korte seancer. Her får du masser af indsigt i, hvor langt vi er i dag, og hvordan din virksomhed kan skabe nye forretninger og effektivitet gennem intelligente produkter.

luk
close