13-12-2018 00:56:57

Den 18. april 2018 satte vi fokus på mulighederne i embeddede teknologier. 

Embedded Everywhere 2018

Embedded Everywhere tilbyder deltagerne en dag i højkoncentreret form , hvor der kan opsamles ny faglig viden, inspiration, ideer og cases om e lige til at bringe med hjem i det daglige arbejde eller som starten på en ny teknologisk strategi.
Arrangør: IDA Fremtidsteknologi
Medarrangører: IDA E, IDA Embedded, IDA IT

På tværs af anvendelsesområder fra det mindste til det største ser vi nu en eksplosion af embedded teknologi: Computersystemer som på næsten én chip kan løse konkrete, målrettede realtidsopgaver i høreapparater, lydanlæg, Kameraer, bilmotorer, varmestyringer, vindmøller, robotter, droner, satellitter, ja faktisk overalt hvor der er brug for regnekraft. Internet of things bygger også på embedded teknologi, men teknologien rækker langt videre.

Målgruppe
Embedded Everywhere er for dig, der arbejder med embeddede løsninger, uanset om du er udvikler, chef, strateg eller direktør – eller bare sindsygt nysgerrig.

Program og spor:
3 spor med 4 temaer:

 • Embedded & IoT Security
  Håndtering af sikkerhedsaspekter og forudsete risici bliver en væsentlig faktor for fremtidens embedded løsninger. Sporet tager bestik af, hvordan vi styrker sikkerheden og vi ved brug af teknologi kan undgå sikkerhedsrisici? Med hvilke metoder og governance kan vi mindske risiciene?

 • Autonome systemer og algoritmer
  Droner, selvkørende biler og robotter gøres på givne områder autonome vha. algoritmer, embedded teknologi og hardware, der selv ved om de virker. Sporet beskæftiger sig med det embedded teknologisk landskab vi ser ind i og de nye løsninger, der pt. sætter dagsorden.

 • Selvlærende, intelligent agerende systemer
  Maskiner man kan tale til og med, tale-, ansigts- og billedgenkendelse ændrer radikalt på man-machine relationen. Teknologisk er vi kommet usædvanlig langt. Sporet belyser de teknologier vi behersker, på hvilke områder vi med sindsro kan overlade styringen til algoritmerne, og hvad der fagligt og teknologisk skal til, for at vi ikke taber styringen på de afgørende områder.

 • Styring af den nye teknologiske orden
  Digitaliseringen skaber opbrud i markeder og brancher med uendeligt mange nye produkter, teknologier og markedsaktører. En kompleks situation med mange relativt uafhængige aktører og systemer som agerer i distribuerede systemer-af-systemer. Men ingen står for det samlede systems teknologier, platforme og infrastruktur medens store globale tech-giganter sætter sig på mere og mere af dataene i de forskellige industriers øko-systemer. Sporet handler om mulige måder for organisering og governance af øko-systemerne.
Tilvalg

Workshop with Lu Yin at 15.00-15.30
kr. 0
Ledsager
kr. 0

Kommende arrangementer
fra IDA Fremtidsteknologi

17 dec.
IDA AI x Nordic AI Winter Edition
 • IDA Mødecenter, København V
 • mandag d. 17. december kl. 17:00
9 jan.
Cognitive Buildings, hvor langt er vi kommet og mulighederne fremover
 • IDA, København V
 • onsdag d. 09. januar kl. 16:45
18 jan.
IDA Space lift-off
 • IDA Mødecenter, København V
 • fredag d. 18. januar kl. 15:00
24 jan.
Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri
 • IDA Mødecenter, København V
 • torsdag d. 24. januar kl. 08:30
27 feb.
Når robotter og kunstig intelligens tager over i produktionen
 • EY Huset Aarhus, Aarhus
 • onsdag d. 27. februar kl. 16:45
Se alle kommende arrangementer fra IDA Fremtidsteknologi

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close