12-12-2018 04:17:08

Er din virksomhed innovativ og bæredygtig? EUs miljøpriser uddeles igen i 2018 til de mest miljøbevidste virksomheder i Europa. Formålet er at fremme innovative og bæredygtige tiltag på miljøområdet. Tilmelding forlænget til senest d. 10. februar 2018.

Video: Vinderne af EU's miljøpriser 2016

Vinderne af EU's danske miljøpriser 2016 blev Green Solutions House, Aquarden Technologies og Troldtekt. Kom tæt på vinderne og hør dem fortælle om deres projekt.
6. maj. 2016 Af Katja Isabel Romme Simonsen

Vinder af EU-miljøpris 2016, Green Solutions House

Green Solution House fra Bornholm modtog miljøprisen i kategorien bæredygtige processer for projektet ”Green Solution House – cirkulær bæredygtighed i praksis”. De har opbygget et bæredygtigt hotel- og konferencecenter med genanvendelse af materialer.

.

Vinder af EU-miljøpris 2016, Aquarden Technologies

Aquarden Techonologies ApS fra Skævinge ved Hillerød modtog miljøprisen i kategorien bæredygtige produkter og services for projektet ”Destruktion af miljøfremmede og giftige stoffer i industrielt spildevand med Waterox”. Waterox er et anlæg, der kan omdanne miljøfarligt industrispildevand til rent vand.

.

Vinder af EU-miljøpris 2016, Troldtekt

Troldtekt modtog miljøprisen i kategorien bæredygtige processer for udviklingen af et komplet retursystem for byggeaffald i forbindelse med deres produkter. Troldtekt har etableret et omfattende retursystem, som reducerer mængden af byggeaffald og samtidig sikrer genanvendelse af komposterbare materialer til jordforbedring.

.

.


Deltag i debatten

Nyheder og arrangementer

Nyeste energi- og miljøjob

luk
close