15-10-2018 23:44:38

IDA Future Talks giver dig opdateret viden og inspiration med et væld af fortællinger om mennesker og fremtidens teknologier. Kom med den 13. december.
Tilmeld dig nu.

Årets Future Talks

I år sætter Future Talks fokus på Virtual reality, Big Data og wearbles, foodhacking og flere teknologiske overraskelser vil blive tilføjet. Mød de første Future Talks her:
Af: Pernille Dolin
Japansk food hacking
Japansk food hacking

Taler: Elektiske stød i dine smagsløg eller laserbrændt bacon, det er nogle af de nyeste trends inden for food hacking i Japan. Dokumentaristen, Simon Klose, følger det japanske food hakcing miljø tæt, o ...

Læs mere
Teknologi er (kun) begyndelsen
Teknologi er (kun) begyndelsen

Verden er fyldt med teknologi, men giver det mening? Vanessa Julia Carpenter fra IdemoLab arbejder med at gøre teknologien meningsfyldt og give den værdi.

Læs mere
KANDA – kan du?
KANDA – kan du?

Mød virtual Reality gamer, Kristian Emil Andreasen, der bruger VR til genoptræning inden for sundhedsområdet, med fantastiske resultater.

Læs mere
Fremtidens smykker er koblet med teknologi
Fremtidens smykker er koblet med teknologi

Future Talks: Wearables er allerede blevet meget populære, men næste skridt er rigtige smykker kombineret med teknologi. Petra Ahde Deal, der er guldsmed og smykkedesigner, er allerede skridtet foran.

Læs mere
luk
close