IDA Future Talks 2017 giver dig opdateret viden og inspiration med et bombardement af fortællinger om mennesker og fremtidens  teknologier. Den 24. marts sætter vi fokus på så forskellige emner som kunstig intelligens, hacking og recirkulering af fødevarer. 

Program Future Talks 2017

Den 24. marts 2017 fra kl. 13 - 18 sætter vi fokus på fascination af teknologi med så forskellige emner som kunstig intelligens, hacking og recirkulering af fødevarer!

IDA Future Talks er fascination af teknologi med den brede pensel.

Future Talks giver dig opdateret viden og inspiration med et bombardement af fortællinger om mennesker, teknologier og det vi tror fremtiden bliver fyldt med.

Vil du med til koncert med en popstjerne, der ikke eksisterer? eller vil du hellere hacke din nabos køleskab? Hvad sker der i fremtiden når du går ind af døren derhjemme og hvem møder du?

Følg programmet udvikle sig her på siden.

Hacking gone wild
Har du firewall på dit køleskab? Vi starter I 6. gear og det handler om fremtidens hacking. Vi er ikke langt fra en verden fyldt op med maskiner, apparater og redskaber der selv går på nettet. Derfor skal du spørge dig selv om du føler dig sikker… HELT sikker?

Vocaloiden Hatsune
Den japanske vocaloid Hatsune Miku er på 10 år blevet et kæmpe fænomen i Asien og Nordamerika. Men hvorfor dyrker tusindvis af fans et stykke software med en heliumagtig, syntetisk stemme, og hvorfor smider verdens største it-virksomheder milliardbeløb efter at udvikle stemmesoftware? Læs gerne mere her!

Future Food
Hvad med en 3D printet burger? Eller det der ligner og smager? Hør om hvordan du kan printe en lækker middag – og ikke mindst hvornår. Spørgsmålet er så om du vil…

Vi lover dig at eftermiddagen bliver fyldt op med korte kraftfulde oplæg, fascinerende viden, stærke indtryk til hjernen og maven direkte fra fremtiden. IDAs køkkenchef leger med og byder på fremtidssnacks og - traditionen tro - afslutter DTU Bryghus med smagsprøver på eksperimentaløl.

Ses vi i fremtiden? Der bliver rift om den.

luk
close