12-12-2018 04:16:35

Studieforskring

HelloFellow: Som studiemedlem af IDA har du adgang til Danmarks billigste studieforsikring.
Af: IDA

Du får adgang til attraktive forsikringer, der dækker alle dine behov. F.eks. dækker vores ulykkesforsikring også i laboratoriet! 

Derudover har vi forsikringer, der dækker, hvis din cykel bliver stjålet, din smartphone drukner, du skal på studietur, eller du kommer ud for en ulykke. Vi kan også dække dig, hvis du skal på udveksling eller praktikophold i udlandet. Og som noget nyt kan vi nu også forsikre dig og sørge for hjælp, hvis du er blevet udsat for digitale krænkelser, har fået din identitet misbrugt på nettet, er blevet snydt af din boligudlejer eller har fået uberettigede klager fra en nabo.  

Læs mere på idaforsikring.dk

På idaforsikring.dk kan du læse mere om om vores studieforsikringer og købe dem online.

Vi anbefaler, at du som minimum har en indbo- og ulykkesforsikring, når du er studerende. Men du bestemmer selvfølgelig selv, hvordan du vil sammensætte dine forsikringer. Det synes vi er mest rimeligt

Studiekonto hos Lån & Spar
Studiekonto hos Lån & Spar

HelloFellow: Som medlem af IDA har du mulighed for at få en studiekonto med gode renter hos Lån & Spar.

Læs mere
Akademikernes A-kasse

HelloFellow: Et medlemskab af en a-kasse giver dig ret til dagpenge, hvis du i en periode efter endt studie skulle stå uden job.

Læs mere
De bedste fordele
De bedste fordele

HelloFellow: Som medlem af IDA får du adgang til en lang række kontante fordele. Der er rig mulighed for at spare penge på alt fra forsikringer til shopping, mad og rejser.

Læs mere
Om IDA
Om IDA

HelloFellow: IDA er Danmarks største fællesskab af studerende inden for IT, naturvidenskab og ingeniørfag.

Læs mere
luk
close