23-03-2018 19:50:02

Udveksling, praktik og legater

Af: IDA

Udveksling - er du rigtigt forsikret?

Hvis du skal læse et semester i udlandet er det vigtigt, at du har styr på dine forsikringer. Hos IDA Forsikring kan du gratis udvide din indboforsikring til at gælde op til seks måneder i udlandet. 

Læs mere her.

Praktik

Hvis du skal i praktik under studiet, er der mange ting du bør være opmærksom på, såsom evt. løn under praktik, ret til feriepenge og konkurrence- eller kundeklausuler.

Læs mere her. 

Legater

Skal du på et udvekslings- eller praktikophold kan du som studerende på en dansk ingeniøruddannelse søge legatstøtte fra IDAs og Berg-Nielsens Studie- og Støttefond.

Læs mere her.

Find studiejob & praktik
Find studiejob & praktik

På Studiejobfinder er der altid masser af studiejobs og praktikpladser målrettet dig, der læser naturvidenskab, IT eller ingeniørfag.

Læs mere
Rådgivning og inspiration til din jobsøgning
Rådgivning og inspiration til din jobsøgning

Et job ved siden af dit studie er ikke kun en fordel, fordi det giver et godt tilskud til SU'en. Det kan være dit springbræt til den karriere, du drømmer om.

Læs mere
Juridisk rådgivning
Juridisk rådgivning

Er du i tvivl om dine ansættelsesvilkår, og om din kontrakt er ok? Eller er der opstået en uoverensstemmelse mellem dig og din arbejdsgiver? Så lad IDAs juridiske rådgivere hjælpe dig.

Læs mere
luk
close