12-12-2018 04:44:39

Rådgivning og inspiration til din jobsøgning

HelloFellow: Et job ved siden af dit studie er ikke kun en fordel, fordi det giver et godt tilskud til SU'en. Det kan være dit springbræt til den karriere, du drømmer om.
Af: IDA

Individuel karriererådgivning

Som studiemedlem i IDA kan du få individuel sparring på din jobsøgning. Gennem telefonsamtaler finpudser vi sammen din ansøgning og dit CV, så de afspejler det, du kan tilbyde virksomheden. Book din samtale her.

Et studiejob kan både give dig værdifuld praktisk erfaring og samtidig være med til at opbygge det netværk, der måske i sidste ende er med til at sikre dig dit første fuldtidsjob. Derfor er det vigtigt, at du lægger tid og kræfter i at få skrevet en jobansøgning, som skal lande dig det studiejob, du drømmer om.

Det kræver øvelse at skrive den gode ansøgning, og få tilpasset CV'et til det job du søger. På siden her kan du finde masser af inspiration til din jobsøgning, og du kan også booke en samtale med en af IDAs karriererådgivere. 

CV-assistenten
CV-assistenten

HelloFellow: CV-assistenten er et værktøj, der hjælper dig med at strukturere dit CV. Med CV-assistenten får du en platform, hvor dit CV altid er tilgængeligt og let at tilpasse til de forskellige jobs du søger.

Læs mere
Jobsøgning
Jobsøgning

HelloFellow: Som studerende kan det være ekstra udfordrende at sætte ord på, hvad man egentlig kan tilbyde en virksomhed, og hvorfor man er motiveret til at søge jobbet. Mange har ingen eller begrænset erfarin ...

Læs mere
CV- og ansøgningsguide
CV- og ansøgningsguide

HelloFellow: Her finder du en guide til hvordan du bør opbygge dit CV, en ansøgningsguide og en guide til hvordan du kan søge uopfordret.

Læs mere
Find studiejob & praktik
Find studiejob & praktik

HelloFellow: På Studiejobfinder er der altid masser af studiejobs og praktikpladser målrettet dig, der læser naturvidenskab, IT eller ingeniørfag.

Læs mere
luk
close