23-03-2018 19:49:41

Snart færdiguddannet?

Som kandidat- og måske specialestuderende har du sikkert meget om ørene i forhold til at få din uddannelse gjort færdig, inden du for alvor kan komme i gang med karrieren.
9. mar. 2018 Af: IDA

FRA UNI TIL JOB

Find mere information til dig der snart er færdiguddannet her.

Der er en masse regler om a-kasse og udbetaling af dagpenge, som er vigtige at have styr på. Men der er også en masse ting, som du allerede nu kan arbejde med, for at komme på forkant med jobsøgningen. Vi har samlet det hele på en side specialt målrettet dig, der snart er færdig med dine studier.

Din kommende arbejdsgiver
Din kommende arbejdsgiver

Få et kig indenfor hos nogle af de skarpeste virksomheder i Danmark. De har fuld fart på, og de leder altid efter nye, dygtige medarbejdere - måske er det netop dig, de har brug for?

Læs mere
Juridisk rådgivning
Juridisk rådgivning

Er du i tvivl om dine ansættelsesvilkår, og om din kontrakt er ok? Eller er der opstået en uoverensstemmelse mellem dig og din arbejdsgiver? Så lad IDAs juridiske rådgivere hjælpe dig.

Læs mere
Eksempler på CV og ansøgninger
Eksempler på CV og ansøgninger

Nogle gange er det bare rart, at se hvordan andre har gjort. Derfor har vi her samlet et par eksempler, hvor du kan lade dig inspirere til din egen jobsøgning.

Læs mere
Jobsøgning
Jobsøgning

Som studerende kan det være ekstra udfordrende at sætte ord på, hvad man egentlig kan tilbyde en virksomhed, og hvorfor man er motiveret til at søge jobbet. Mange har ingen eller begrænset erfarin ...

Læs mere
CV-assistenten
CV-assistenten

CV-assistenten er et værktøj, der hjælper dig med at strukturere dit CV. Med CV-assistenten får du en platform, hvor dit CV altid er tilgængeligt og let at tilpasse til de forskellige jobs du søger.

Læs mere
luk
close