15-11-2018 01:15:09

Om IDA

IDA er Danmarks største fællesskab af studerende inden for IT, naturvidenskab og ingeniørfag.
4. jul. 2017 Af: IDA

Med andre ord er IDA en interesseorganisation og fagforening, der arbejder på at give dig og dine medstuderende den bedst mulige studietid og de bedste forudsætninger for at få en god start på karrieren.

Sparring og netværk

I IDA vil vi gerne hjælpe dig godt i gang med både studiet og din kommende karriere. Vores rådgivere står hver dag klar til at vejlede dig, og sparre om de udfordringer du møder i forbindelse med studie og karriere. Du kan blandt andet få feedback på dit CV og din ansøgning, hjælp til at afklare dine studie- og jobmuligheder og gennemgang af din ansættelseskontrakt, når studiejobbet er i hus.

Du har også rig mulighed for at skabe dig et netværk, der måske er vejen til dit næste studie- eller fuldtidsjob. IDA har nemlig adskillige faglige netværk, hvor du kan møde både medstuderende og mere garvede fagfæller. 

Bliv medlem af ida

Det første år er GRATIS. Herefter kun 20 kr. om måneden. 

Meld dig ind her

Fede events

Hvert år afholder IDA flere end 3.000 events, som blandt andet giver dig mulighed for at engagere dig i IDAs mange faglige netværk og møde dine måske kommende kollegaer. Til sociale events kan du møde medstuderende på tværs af studieretninger, som alle er en del af Danmarks største fællesskab inden for IT, naturvidenskab og ingeniørfag. 

Mere luft i økonomien

IDA Forsikring er Danmarks billigste studieforsikring. Vidækker, hvis din cykel bliver stjålet, din smartphone drukner, du skal på studietur, eller du kommer til skade i laboratoriet. Vi kan også dække dig, hvis du skal på udveksling eller praktikophold i udlandet. Du får også adgang til Danmarks bedste studiekonto gennem Lån & Spar Bank.

Om studiemedlemskabet

For at blive studiemedlem skal du enten være i gang med en ingeniør-, IT- eller naturvidenskabelig uddannelse. Det første år er studiemedlemskabet gratis og derefter koster det kun 20 kr. om måneden.

Når du har overstået dit første år som medlem, vil du blive opkrævet 120 kr. pr. halvår. Disse opkrævninger sker i oktober og april. For at gøre betalingen af dit kontingent nemmere, kan du tilmelde dig betalingsservice.  

Hvis du ønsker at udmelde dig hos IDA, skal du vide, at du altid er velkommen til at melde dig ind igen på et senere tidspunkt. Du kan udmelde dig her. 

Find din studenterkontakt
Find din studenterkontakt

Har du et spørgsmål eller en ide til et event eller til dit medlemskab, så find studenterkontakterne på dit studiested her.

Læs mere
Bliv en del af Danmarks sejeste team
Bliv en del af Danmarks sejeste team

IDA søger løbende nye, engagerede studerende, som kan være med til at repræsentere IDA på de danske universiteter.

Læs mere
Bliv frivillig på dit studiested
Bliv frivillig på dit studiested

Vil du gøre en forskel for dig selv og dine medstuderende? Så bliv frivillig i IDA Event.

Læs mere
Gode takter og en kæmpe brøler i ny rapport om uddannelser
Gode takter og en kæmpe brøler i ny rapport om uddannelser

Ros til rapport fra UUU om, at uddannelse betaler sig - men der blæses til kamp mod devaluering af studienævnene.

Læs mere
luk
close