23-05-2018 09:07:52

Netværk

Hold din viden opdateret. Kurser, konferencer, gå hjem-møder og virksomhedsbesøg. IDA styrker din viden og din faglige horisont.

IDAs fagtekniske netværk Byggeri og anlæg IDA Bygningsfysik

IDA Bygningsfysik

I IDA Bygningsfysik arbejder vi for at udbrede kendskabet til bygningsfysiske forhold i alle led inden for byggeriet; fra forskning til udførelse.

IDA Bygningsfysik bygger bro mellem flere faggrupper inden for byggeriet og fokuserer på fugtproblemer og klimakontrol. Det store spørgsmål er, hvad det er for mekanismer, der sætter skader i gang, og hvordan de kan undgås.

Vi beskæftiger os med den videnskabelige og tekniske udvikling, så bygningsfysiske sammenhænge bliver beskrevet og dokumenteret, og evt. problemer relateret til bygningsfysiske forhold undgås eller mindskes.

IDA Bygningsfysik (tidl. Selskab for Bygningsfysik) blev oprettet i 2001 og tæller i dag ca. 650 medlemmer bestående af bl.a. ingeniører, arkitekter og konstruktører.

Gennem gå-hjem-møder, studiegrupper m.m. udveksler vores medlemmer erfaringer, der fører til større fokus på at forhindre eller reducere skader i bygninger.

Læs mere på IDA Bygningsfysiks eksterne hjemmeside.

Vedtægter for IDA Bygningsfysik

Kommende arrangementer
fra IDA Bygningsfysik

29 maj.
Skimmelvækst og bygningsfysik - i teori og praksis
  • Rambøll, Århus
  • tirsdag d. 29. maj kl. 15:00
luk
close