15-08-2018 22:58:34

Som medlem af IDA har du mulighed for at blive medlem hos IDA Forsikring. Hos IDA Forsikring får du Danmarks nok billigste forsikringer!
Kun for ingeniører, naturvidenskabelige og IT-kandidater. 

GODE RÅD TIL SIKRING AF DIN BOLIG

Vi har samlet 3 gode råd til, hvad du kan gøre, for at sikre din bolig bedst muligt.
Af: Emil Jørgensen

Tyverialarm

Det kan være en god ide at have en tyverialarm, specielt hvis du bor langt fra naboen, rejser meget, har nogle særlige værdigenstande i dit hjem, bor i et område med meget kriminalitet eller tidligere har haft indbrud. Tyverialarmen kan ikke forhindre tyveri, men den høje lyd kan stresse tyven. IDA Forsikring giver rabat på din Familieforsikring (indbo), hvis du har installeret en alarm. Der gives 10 % ved installering af lokalalarm og 20 % ved alarm, der er koblet til en vagtcentral. 

Præventiv belysning

Et mørkt hus er et signal til tyvene om, at der ikke er nogen hjemme, og at de kan bryde uforstyrret ind i dit hjem. Lad et par lamper være tændt, når du forlader huset. Er du væk i længere tid, kan du tilslutte et tænd/sluk-ur, så der kun er lys i huset om aftenen.

Sikring af vinduer

Et vindue er tyvens mest brugte vej ind i huset. Det kan være svært at forebygge, at tyven smadrer ruden. Det er dog muligt at købe ruder, der er indbrudshæmmende. Det vil sige, at det er sværere for tyven at komme ind. Det er en god ide at sørge for, at vindueskarmene er i god stand, så er de sværere at brække op.

KLIK HER OG BEREGN HVOR MEGET DU KAN SPARE PÅ DINE FORSIKRINGER

luk
close