10-12-2018 18:58:02

Netværk

Hold din viden opdateret. Kurser, konferencer, gå hjem-møder og virksomhedsbesøg. IDA styrker din viden og din faglige horisont.

IDA Matematik

IDA Matematik er et fagligt forum, hvor vi beskæftiger os med det matematiske sprog og hvordan matematikken understøtter det teknologiske arbejde. Og alt det andet fascinerende ved faget.

Dagligdagen er fyldt med matematik. Hver gang du bruger dit dankort, sørger kryptering for, at uvedkommende ikke læser med. Præmiestørrelsen på din forsikring er fastsat ud fra sandsynlighedsteoretiske overvejelser. Og GPS-systemet, der hjælper dig til at finde vej, kombinerer teknik med matematiske beregninger.

I IDA Matematik formidler vi de nyeste teorier gennem et samarbejde med de matematiske institutter på fx DTU, Københavns Universitet, Aarhus Universitet og Aalborg Universitet.

Det gør vi fx gennem foredrag og kurser indenfor matematisk modellering, simulering og numeriske beregninger og meget mere.

Derfor skal du være med i IDA Matematik:

  • Du får mulighed for at deltage i faglige arrangementer
  • Du bliver en del af et stærkt fagligt netværk.
  • Du modtager vores nyhedsmail med kommende arrangementer.

Vil du høre mere om netværket, eller har du et forslag til et kommende arrangement, er du velkommen til at skrive til vores netværkskoordinator, Henriette Rimmer Caspersen hrc@ida.dk.

Vedtægter for IDA Matematik

luk
close