17-10-2018 16:13:09

Få inspiration til dit lederskab med IDA TakeAways. Arrangementerne er gratis! Tilmeld dig Human + Machine den 5. november.

Få inspiration til dit lederskab

IDA introducerer et nyt koncept for ledere, der vil holde sig opdateret med trends og tendenser indenfor ledelse, og som ønsker at blive inspireret og inspirere til et bedre lederskab: IDA TakeAways.
Af: IDA

Til IDA TakeAways inviterer vi nationale og internationale ledelseseksperter ind i Ingeniørhuset til at dele deres bud på, hvad der er relevant at vide indenfor ledelse lige nu – og vi vil gerne have dig med. Du kan endda komme med gratis!

En af de store konsekvenser af samfundets og erhvervslivets ekspotentielle udvikling er, at viden og tid er nogle af de vigtigste ressourcer, vi har. Dette gælder ikke mindst for ledere, og derfor er en af dine fornemmeste opgaver, at holde dig opdateret på relevant viden for dit lederskab og din organisation, og at kunne prioritere din tid, så dine ressourcer bruges på bedst mulig vis. Derfor vil IDA invitere dig til IDA TakeAways, hvor du løbende kan opdatere din viden indenfor ledelse.

IDA TakeAways: Human + Machine
5 nov.
IDA TakeAways: Human + Machine

Til dette IDA TakeAway kan du møde Jim Wilson, der er medforfatter til succesbogen Human + Machine, der stiller skarpt på hvordan kunstig intelligens allerede er i fuld gang med at forandre vores ...

Tilmeld
luk
close