15-11-2018 01:16:07

Den 24. januar 2019 sætter konferencen Industri 4.0 - Fremtidens intelligente Industri - fokus på fremtidens produktion. Eksperter deler ud af deres viden og erfaringer, og du vil møde masser fagfæller. Tilmeld dig her.

Industri 4.0 sætter fokus på produktionsindustrien og dens leverandører, og på hvordan værktøjer og teknologier til den såkaldte ”fjerde industrielle revolution”, vil rulle ind over os i de nærmeste år. I kølvandet vil meget ændre sig; logistik, størrelser og placering af produktionsenheder, hvordan processer lægges til rette, seriestørrelser osv. Du kan du bl.a. høre mere, om hvordan Industri 4.0 har gjort det muligt b.la. at spare energi, lette arbejdsgange og processer samt optimere service og fejlfinding. Industri 4.0 giver robotter en central rolle, det samme får logning af data og bearbejdning med kunstig intelligens.

Konferencen i København følger fire spor:

  • Mennesker og kompetencer: Den hurtige transformation af industrien vil stille krav til os alle i vores roller, som teknologer, ingeniører, ledere og som borgere i fremtidens samfund.
  • Fremtidens produktion: Udviklingen i teknologiske drivere som kunstig intelligens, 3D-printere, mindre, kraftigere og billigere sensorer, Big Data og ”machine learning” sætter kendte produktionsformer under pres, men skaber en uendelig række af nye muligheder.
  • Forretningsinnovation: Fleksibilitet og individualiseret produktion og logistik bliver en betingelse for fremtidens virksomheder. Men adgangen til at skabe noget nyt og komme på markedet har aldrig været lettere.
  • Industrielle processer: Forandring i produktionsprocesserne sker gennem udviklingen af intelligente og automatiserede processer, hvor sensorer og algoritmer kan monitorere produktionen og forbedre kundeoplevelsen.

Tilmeld dig nu

luk
close