19-08-2018 21:51:23

Den 25. januar 2018 løb konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri" af stablen. Og 24. januar 2019 gentager vi successen!

4. generations 1. mover

Taler: Erick Thürmer, CEO, founder, patentejer, exponential entrepreneur, giver os et indblik i, hvordan Thürmer Tools på 3 år er gået fra at være en kriseramt 4. generations familievirksomhed, der ikke havde nogen eksistensberettigelse, til en moderne tech- og datadrevet virksomhed, der blander sig med verdens største på sit felt.
4. generations 1. mover

Thürmer Tools er nu ved at slå bunden ud af branchen og blander sig med verdens største på deres felt. Med 12 mio. støttekroner i ryggen sigter Thürmer Tools efter at blive den største producent af fremtidens gevindskærende værktøj med produktion i Danmark.

Med sin deltagelse i Børsens Disruptionpanel og møde for Regeringens Disruptionråd, er Erick fremtrædende talsmand for danske SMV'er og har i årevis disrupted sig selv og sin egen SMV. Han skildrer den eksponentielle ledelsesstil, der har forvandlet Thürmer Tools til den mindste af verdens største virksomheder! 

Erick Thürmer inviterer jer med på en forrygende rejse mod fremtidens multiplanetariske civilisation, hvor robotter og kunstig intelligens fritager mennesker for næsten alle arbejdsrelaterede opgaver.

Talen tager afsæt i Moores lov, computerdoblinger og futuretech med afstikkere til spiritualitet og femininitet. En personlig og professionel transformation med høje indsats mod alle odds.

Erick Thürmers indgående kendskab til - og passion for - eksponentiel ledelse og digitalisering har givet ham navnet ”Mr. Disruption” i folkemunde, og han har i årevis disrupted både sig selv og sin virksomhed.

Igennem sin plads i Børsens Disruptionpanel og møde for Regeringens Disruptionråd er Erick Thürmer talsmand for danske SMV'er, og han deler de metoder og ledelsesfilosofier, der har forvandlet Thürmer Tools til den mindste af verdens største virksomheder! 

Hent præsentation

luk
close