21-08-2018 02:41:00

Den 25. januar 2018 løb konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri" af stablen. Og 24. januar 2019 gentager vi successen!

Banebrydende sammenkobling af data og instrumenter hos FOSS

Taler: Niels Degn, Senior Vice President i FOSS, fortæller os om deres to nye banebrydende instrumenter, og hvordan de kobler data sammen til intelligente og automatiserede processer.
Banebrydende sammenkobling af data og instrumenter hos FOSS

Oplægget vil tage udgangspunkt i to cases med instrumenter, som FOSS har lanceret for nyligt. De er begge ’verdens første’ banebrydende instrumenter, der med helt ny teknologi udnytter data og industri 4.0. det er instrumenter, der sammenknytter data på nye måder og driver forandringer i fødevareproduktionsprocessen.

Begge cases er banebrydende løsninger – og når man skal tænke nyt, så bevæger man sig på urørt land. Det giver selvfølgelig mange fejlgruber, men skaber også store muligheder. Med Industri 4.0 er det mere og mere vigtigt at have stor viden om kundernes virkelighed og behov og forstå deres forretning. Her er data er ikke problemet – derimod handler det om at arbejde med den rigtige type data og få den rette viden ud.

Niels Degn er uddannet elektronikingeniør fra DTU i 1998 og er i dag Senior Vice President i FOSS, hvor han gennem de sidste 7 år har ledet FOSS’ Research and Development globale afdelingen på omkring 300 medarbejdere.

luk
close