15-08-2018 22:58:18

Den 25. januar 2018 løb konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri" af stablen. Og 24. januar 2019 gentager vi successen!

Digital Transformation – fra fabrikken til kunden

Keynote: Lars Tveen fortæller, hvordan Danfoss blandt andet gennem samarbejdende robotter på fabriksgulvet, simulering og additive design manufacturing i R&D, nye IoT-baserede produkter og services, start-up-miljøer og incubation hubs til udvikling af nye digitale forretningsmodeller har sat fuldt tryk på en omfattende digitalisering af hele værdikæden.
Digital Transformation – fra fabrikken til kunden

Digital transformation står øverst på to-do-listen i mange virksomheder – også de helt store, globale koncerner. Men hvordan griber man i praksis en digital transformation an i en industrivirksomhed med over 26,000 medarbejdere, titusindvis af kunder, over 50 fabrikker, og aktiviteter på tværs af mange markeder og sektorer? Det er ikke let, og det udfordrer mindsettet og kræver lynhurtig udvikling af nye kompetencer på tværs af hele koncernen.

Lars Tveen er medlem af Danfoss’ Group Executive Team og direktør for Danfoss Heating, et af Danfoss’ fire forretningssegmenter.

Hent præsentation

luk
close