21-08-2018 02:42:23

Den 25. januar 2018 løb konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri" af stablen. Og 24. januar 2019 gentager vi successen!

En stepvis tilgang til den Smarte Fabrik – fra produktionsstrategi til eksekvering

Taler: Christina Nissen Kristensen, innovationskonsulent, og Morten Svendsen Nordli, Vice President for Production Systems, begge Eltronic A/S, vil præsentere en stepvis tilgang til den Smarte Fabrik med henblik på at sikre, at produktionsvirksomheder får mest muligt ud af de teknologiske muligheder.

Vi er efterhånden ved at forstå begrebet Industri 4.0 og de underliggende teknologiske muligheder.

Men hvordan udvælger produktionsvirksomheder de teknologier og områder, som imødekommer deres behov, samtidig med, at de sikrer, at de får det størst mulige potentiale ud af transformationen? Christina og Morten vil gennem deres erfaringer præsentere en stepvis tilgang til den smarte og digitale fabrik baseret på praktiske caseeksempler.

Christina Nissen Kristensen er innovationskonsulent hos Eltronic A/S og uddannet civilingeniør. Hun arbejder til daglig med at rådgive og udvikle produktionskoncepter for produktionsvirksomheder inden for digitalisering og automatisering af processer. 

Morten Svendsen Nordli er Vice President for Production Systems hos Eltronic A/S og har med sine 12 års erfaring med udvikling og implementering af digitale og automatiserede systemer, ansvaret for forretningsenheden Production Systems hos Eltronic A/S.

Hent præsentation

luk
close