21-08-2018 02:38:51

Den 25. januar 2018 løb konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri" af stablen. Og 24. januar 2019 gentager vi successen!

Fra abstrakt teknologi til konkret forretningsoptimering i industrien

Taler: Thomas Ording, produktchef hos BILA A/S, fortæller om arbejdet med at tæmme vilde teknologier til konkret forretningsoptimering i fremstillingsindustrien.
Fra abstrakt teknologi til konkret forretningsoptimering i industrien

Optimeringspotentialet i dansk fremstillingsindustri er enormt – og det er nødvendigt at udnytte for at sikre den fortsatte konkurrenceevne. BILA a/s leverer automatiseringsløsninger til virksomheder i fremstillingsindustrien, og deres absolutte mål er at gøre det rentabelt at producere i Danmark. Midlet til at opnå det hedder Industri 4.0.

Thomas fortæller levende om de konkrete innovative teknologier, som BILA arbejder med; bl.a. dataopsamling fra maskiner og robotter, predictive maintenance, wearables samt augmented reality. Herunder hvordan teknologierne via nærværende use-cases omsættes til konkret forretningsværdi hos danske produktionsvirksomheder.

Thomas Ording er datalog og har 18 års erfaring inden for IT og produktudvikling. Thomas er produktchef hos BILA a/s med fokus på udrulning af Industri 4.0 teknologier i automatiseringsløsninger til dansk fremstillingsindustri.

Hent præsentation

luk
close