20-08-2018 16:13:56

Den 25. januar 2018 løb konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri" af stablen. Og 24. januar 2019 gentager vi successen!

Fra data til bedre forretningsprocesser

Taler: Kamilla Jørning Roost Manufacturing Industry Lead, og Michael Plenov, Sales Lead i Data & AI, begge Microsoft, vil tale om, hvordan produktionsvirksomheder kan benytte datastrømme til at forbedre nuværende og skabe nye forretningsprocesser

Digitalisering af produktionsvirksomheder er og bliver i stigende grad en god forretning målt på øget indtjening, færre omkostninger og højere produktkvalitet. Allerede nu indsamler de fleste produktionsvirksomheder enorme datamængder, men udfordringen er at gøre det på den rigtige måde og bruge data målrettet til at skabe bedre forretningsprocesser.

Microsoft hjælper produktionsvirksomheder på rejsen mod Industri 4.0 gennem digital teknologi, ved at tilbyde digitale værktøjer og platforme såsom cloud, Machine Learning, IoT, kunstig intelligens og field service. Værktøjer og platforme, der gør virksomheder i stand til at benytte data til at strømline processer, skabe nye services og transformere forretningsmodeller.

Microsofts egen supply chain, med en produktion på over 77 millioner devices hvert år, er et eksempel på en digitaliseret supply chain. Vi vil fortælle og vise, hvordan og hvorfor det er vigtigt at monitorere, dele information om og optimere produktionsprocesser, og hvordan virksomheder i dag kan forbedre deres effektivitet samt skabe helt nye måder at interagere med maskineri på, træne medarbejdere og samarbejde på.

Kamilla Jørning Roost er Manufacturing Industry Lead hos Microsoft og leder det danske team inden for produktions-, pharma-, energi- og forsyningsvirksomheder.

Michael Plenov har over 20 års erfaring inden for IT og er i dag Sales Lead inden for Data & AI hos Microsoft, hvor han leder et team, der bl.a. har fokus på at levere løsninger inden for Business Intelligence, IoT, Azure Cloud og Big Data.

luk
close