21-08-2018 02:39:39

Den 25. januar 2018 løb konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri" af stablen. Og 24. januar 2019 gentager vi successen!

Fremtidens digitale forsyningskæde: Integreret, analytisk og med målrettet teknologi

Taler: Henrik Knak, Partner i Syncronic, taler om kundeorientering og individualisering, og hvordan det er et grundkrav i fremtidens digitale forsyningskæde.
Fremtidens digitale forsyningskæde: Integreret, analytisk og med målrettet teknologi

Der skal planlægges, produceres og leveres hurtigt og effektivt – gerne inden kunden opdager behovet – men hvordan opnår man egentligt den indsigt og kompetence? Værdiskabelse hos kunderne sker fremover ikke alene gennem rettidighed i leverance og service. Du skal også evne forudsigelighed mht. kundernes behov og risici og være klar med en forsyningskæde, som agilt kan omstille sig i henhold til den virkelighed, som udfolder sig. Digitale muligheder tilbyder nye forretningsmodeller, hvor forsyningskæden bliver den centrale konkurrencefaktor. Vindende virksomheder vil være ’end-to-end’ integreret, analytisk kompetente og målrettet i sin brug af de digitale teknologier.

Henrik Knak rådgiver kunder omkring hvor de skal hen i det digitale univers. Han har mere end 25 års erfaring fra verdens førende konsulentfirmaer, og er uddannet Civilingeniør (M) og HD (O og M).

Hent præsentation

luk
close