18-08-2018 04:40:24

Den 25. januar 2018 løb konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri" af stablen. Og 24. januar 2019 gentager vi successen!

M2M giver effektiv produktion og optimerer forsyningskæden

Taler: Carsten Nøkleby, seniorkonsulent i SESAM-World ApS, gør klart, hvordan M2M kan opsplittes i to: Det kan bruges til styring af vareflowet på produktionslinjer, der snakker sammen for at skabe effektiv produktion, og det kan bruges til udveksling af data fra maskiner til overordnede styringsværktøjer.
M2M giver effektiv produktion og optimerer forsyningskæden

M2M (Machine to Machine-kommunikation) giver en nemmere integration mellem de forskellige aktørers systemer i forsyningskæden. Det giver en tættere kontakt i kæden og optimering af processerne uden brug af mandskabsressourcer, og det gør, at snitfladerne mellem maskinerne og systemerne ændres.

M2M varetager selvstændigt processer og overflødiggør nogle beslutninger fra én type medarbejdere, men med de store datamængder, der både skabes og kræves i M2M, bliver dataindsamling og big data vigtig, og det åbner op for andre medarbejderprofiler.

Carsten Nøkleby er  Ph.D. i M2M og direktør i SESAM-World ApS, der yder uvildig rådgivning inden for automation (OT), IT, ledelse og nye teknologier.

Hent præsentation

luk
close