15-08-2018 12:42:20

Den 25. januar 2018 løb konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri" af stablen. Og 24. januar 2019 gentager vi successen!

Digitaliseret produktion og Industri 4.0 implementeret i praksis

Taler: Claus K. Holm, Head of Product Management hos Festo Danmark, fortæller dels om fordelene ved Industri 4.0, dels om Festos egne erfaringer hentet direkte fra produktionen af avanceret automationsudstyr.
Digitaliseret produktion og Industri 4.0 implementeret i praksis

2018 bliver ganske sikkert året, hvor Industri 4.0 for alvor slår igennem i produktionsindustrien. Men til hvad og hvor kan Industri 4.0 bedst udnyttes, hvad siger praksis, og hvilke fordele kan man drage af Industri 4.0 i den eksisterende forretning? Det er blandt emnerne, når Claus K. Holm indtager scenen for at fortælle om praktiske Industri 4.0-løsninger ”på produktionsgulvet”. Festo har gennem en årrække selv anvendt produktionsløsninger baseret på Industri 4.0 på sine produktionssteder i Tyskland og har herigennem høstet stor erfaring med teknologien – eksempelvis hvordan det med Industri 4.0 er muligt at spare energi, gøre arbejdsgange og -processer lettere og optimere service og fejlfinding samt det personales arbejde, som er direkte relateret til disse opgaver.

Claus K. Holm har hos Festo gennem mange år beskæftiget sig med avancerede løsninger inden for automation, og har blandt andet en indgående viden og erfaring med Industri 4.0 i praksis.

Hent præsentation

luk
close