19-08-2018 21:51:50

Den 25. januar 2018 løb konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri" af stablen. Og 24. januar 2019 gentager vi successen!

Sæt ild til din virksomhed

Taler: Marianne K. Knudsen, Senior Director hos Grundfos, giver os et indblik i, hvordan Grundfos digitaliserer sig selv indefra og ud for at komme hurtigere i markedet med nye digitale løsninger og services samtidig med, at virksomheden fortsat skal være førende inden for innovation, kvalitet og energieffektive pumpeløsninger.
Sæt ild til din virksomhed

Hvordan digitaliserer man en ingeniørvirksomhed, der har global succes grundet deres hardware-løsninger? Hvordan tager man afsæt i slutbrugernes behov, når man har perfektioneret evnen til at levere teknologidrevet innovation?

Marianne K. Knudsen er ansvarlig for de digitale kommercielle løsninger i Grundfos. Hun har arbejdet som management-konsulent i Danmark og udlandet, har været involveret i flere start-ups og har en baggrund i datalogi og erhvervsøkonomi.

Marianne er desuden ansvarlig for, at Grundfos eksperimenterer sammen med kunderne. Hun driver det interne omdrejningspunkt for digitalisering, nemlig Grundfos’ digitale fabrik, der rummer særlige og udvalgte digitale forretningskoncepter.

Hent præsentation

luk
close