16-08-2018 02:02:38

Den 25. januar 2018 løb konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri" af stablen. Og 24. januar 2019 gentager vi successen!

Virksomhedens køreplan i praksis for Industri 4.0

Taler: Hans Enggrob, Proces360 ApS, ser på, hvorledes virksomhedens udviklingsplaner styres i en hastigt forandrende industri med mange ukendte variable og usikkerheder?
Virksomhedens køreplan i praksis for Industri 4.0

De potentielle gevinster for en mindre virksomhed i at komme med på Industri 4.0-vognen er ubestridelige, men det er også de tilknyttede risici. Teknologier kobles med digitalisering, og nye eksponentielle udviklingshastigheder, der kendes fra IT (Moores lov), bliver dermed ofte gældende. Dette forstærkes yderligere af nye ydelsesmix, nye forretningsprocesser, adgang til langt større markeder og langt flere ukendte konkurrenter. Indlægget præsenterer en praktisk tilgang for lederne i en virksomhed til at iværksætte og styre en Industri 4.0-omstilling.

Hans G. Enggrob har en mangeårig baggrund som direktør og leder i rådgivnings- og produktudviklingsvirksomheder med procesimplementeringer, flerårige udstationeringer i Asien, innovations- og projektledelse, samt oprindelig ekspertise inden for udvikling af software til modelsimuleringer.

Hent præsentation

luk
close