19-08-2018 19:35:32

Den 25. januar 2018 løb konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri" af stablen. Og 24. januar 2019 gentager vi successen!

Made in Denmark, disruption og nye muligheder

Taler: Thomas Marschall, grundlægger af The Big Disruption har en lederbaggrund fra oliebranchen i A. P. Møller, efterfulgt af CEO-jobs for danske og svenske teknologivirksomheder. Thomas er desuden en efterspurgt foredragsholder i Danmark og udlandet samt investor og Business Angel i en række start-up virksomheder.
Made in Denmark, disruption og nye muligheder

Den teknologiske udvikling I disse år medfører store udfordringer, men også mange nye muligheder for alle brancher. Hvor kan man forvente at mulighederne for danske produktionsvirksomheder opstår, og hvor vil de blive udfordrede?

Indlægget vil give et perspektiv på, hvorledes fremtidens fremstilling vil blive påvirket af udviklingen inden for 3D-print, databaserede kundetilpasninger, faldende energipriser og revolutionen inden for distribution og transport. Thomas vil også give sine synspunkter på, hvad det kræver ledelsesmæssigt, at realisere de nye muligheder.

luk
close