18-08-2018 04:41:33

Den 25. januar 2018 løb konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri" af stablen. Og 24. januar 2019 gentager vi successen!

Sådan skaber du produktionsoptimering gennem ”connectedness"

Taler: Arne Svendsen og Steffen Lundgaard Jørgensen fortæller om udfordringen ved at tage teknologi ind og omsætte den til kort- og langsigtet forretningsskabelse på en hurtig og effektiv vis.

Industri 4.0 medfører nye, spændende og revolutionerende muligheder, og som producerende virksomhed er Arla Foods slutbruger af teknologier. I dette oplæg fortæller Arne og Steffen bl.a. om, hvordan Arla anvender standard interface til at skabe en produktionsplatform, der sikrer effektiv produktion og hurtig tilpasning til nye behov og muligheder. Med andre ord, hvordan Arla skaber en platform for industry 4.0 hvor funktionalitet tilpasses ved tilføjelse af udstyr og applikationer – som apps på en smartphone.

Arne Svendsen, Senior IT Manager, Arla Foods amba, leder et ingeniørteam, der har positioneret Arla Foods som en virksomhed, der er aktiv i indførelsen af åbne industristandarder inden for produktions-IT og automation.

Steffen Lundgaard Jørgensen, Solution Architect, Arla Foods amba, med fokus på Automation, Industry 4.0 og digitalisering. Steffen har en ingeniørbaggrund og har bl.a. lavet en erhvervs-ph.d. relateret til Industri 4.0.

Se præsentationen her.

luk
close