21-08-2018 15:43:45

Den 25. januar 2018 løb konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri" af stablen. Og 24. januar 2019 gentager vi successen!

Tilpas strategien og udnyt opdateret indsigt fra fronten

Taler: Torben Juul Andersen er professor i strategi og international ledelse på Copenhagen Business School (CBS). Han har skrevet en række bøger herunder Managing Risk and Opportunity (2014, Oxford University Press) og Introduction to Strategic Management (2013, Cambridge University Press).
Tilpas strategien og udnyt opdateret indsigt fra fronten

Der er en tendens til at styre alle aktiviteter i vore organisationer gennem måltal eller såkaldte KPIer for at effektivisere eksisterende processer og opnå hurtige besparelser. Desværre sker det ofte på bekostning af mere langsigtet værdiskabelse fra innovative satsninger inde i organisationen, som kan få os alle sammen til at arbejde smartere.

Problemet er, at ensidig KPI-drevet ledelse dæmper kreativitet og den kollektive evne til at skabe innovative løsninger. I stedet skal vi udnytte organisationernes potentiale for uformel innovation og autonome initiativer i fremadskuende strategisk tænkning, hvor organisationen tilpasses de foranderlige vilkår.

Se præsentation her.

luk
close