19-08-2018 21:54:25

Den 25. januar 2018 løb konferencen "Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri" af stablen. Og 24. januar 2019 gentager vi successen!

Virtual Reality som en afgørende faktor i Industri 4.0

Taler: Mads Troelsgaard, CEO for Unity Studios har med en uddannelsesmæssig baggrund inden for Teknologisk Forretningsudvikling (MSc.), og som Diplomingeniør i Elektronik og IT (BS.c), samt en erhvervsmæssig erfaring som Business Development Manager - og nu CEO hos Unity Studios, års erfaring i at se potentialet, samt lave koblingen til relevante løsninger og teknologier som bla. AR/VR på tværs af industrier og organisationer.
Virtual Reality som en afgørende faktor i Industri 4.0

Virtual Reality (VR) består af et simuleret univers, der tillader brugeren at udforske og arbejde på måder, som den fysiske verden besværliggør eller hindrer.

Med industri 4.0 vil virksomheder og industrier bevæge sig mod disruption - nye processer og arbejdsgange. Digital transformering, og herunder VR, vil for nogle være den naturlige forlængelse af deres nuværende aktiviteter.

Digital transformering dækker bredt, og VR vil få en betydning for, hvordan virksomheder udvikler og designer, faciliterer prototype-tests, visualiserer data, uddanner personale og udfører services for deres kunder.

luk
close