21-11-2018 01:04:40

Sådan bliver du medlem af et fagteknisk selskab eller et regionalt fagteknisk udvalg

IDA tilbyder 3 former for medlemskab i de fagtekniske selskaber og regionale fagtekniske udvalg.

Medlem af IDA

Som medlem af IDA kan du gratis tegne medlemskab af alle de fagtekniske selskaber og regionale fagtekniske udvalg du måtte have lyst til. Enkelte selskaber og udvalg opkræver dog gebyr for medlemsblad m.m.

Er du medlem af IDA, kan du tilmelde dig de fagtekniske selskaber eller regionale fagtekniske udvalg. (Se oversigten her).

Du tilmelder dig ved at logge dig ind Mine netværk og abonnementer på serviceida.dk. Klik på "Tilmeld netværk" og vælg det ønskede selskab i listen.

Gæstemedlemskab

Du kan også blive medlem af et selskab eller et regionalt fagteknisk udvalg, selv om du hverken er ingeniøruddannet eller medlem af IDA. Et sådant gæstemedlemskab koster 400 kr. om året. Enkelte selskaber og udvalg har et særligt gæstemedlemskab for studerende, der typisk koster 200 kr.

Udfyld denne formular

Specialtilbud til gæstemedlemmer: Prøv Ingeniøren til specialpris

Firmamedlemskab

Erhvervsvirksomheder og institutioner kan også optages som medlemmer i de fagtekniske selskaber. Firmakontingentet fastsættes af de enkelte selskaber. Se oversigten over alle selskaber og find prisen på deres hjemmesider.

Ønsker dit firma at blive optaget som medlem, skal I udfylde denne formular.

Ingeniører uden medlemskab af IDA

Hvis du er ingeniør, men har valgt ikke at være medlem af foreningen, kan du ikke blive medlem af et fagteknisk selskab eller regionalt fagteknisk udvalg. Du kan dog deltage i de fagtekniske arrangementer mod at betale en tillægsafgift på 2.000 kr. ud over den højest annoncerede pris. Tillægsafgiften opkræves også for arrangementer, der er gratis for andre.

luk
close