19-11-2017 00:10:16
Få indblik i hvordan den gode ansøgning skal skrues sammen som studerende eller som nyuddannet.

Nye datoer kommer snarest

Ansøgning - relevant og kort

Dit første skridt på vejen mod et job er at slippe igennem nåleøjet og blive kaldt til jobsamtale. Det kræver en jobansøgning, der skiller sig ud og er målrettet det specifikke job, du søger. Udfordringen ligger i, at din ansøgning skal være konkret, personlig og handle om virksomheden i fremtiden. Det kræver, at du bruger kræfter på research, da opslaget ofte i sig selv ikke giver dig tilstrækkeligt at arbejde med.

praktisk

Arrangementet starter kl 9:00 og slutter klokken 12:00. 

Hvis du har meldt dig til og er forhindret i at deltage, så husk at melde afbud, så en anden kan få din plads. Ved manglende fremmøde og afbud trækker vi et no-show-fee. 

Der vil blive serveret morgenmad fra klokken 8:45 og kaffe/te undervejs. 

På workshoppen får du konkrete tips og viden om, hvordan du skruer den gode ansøgning sammen, og hvilke informationer, du skal lede efter.

Workshoppen her vil være en blanding af undervisning, konkrete øvelser med udgangspunkt i eget materiale og rig mulighed for at stille spørgsmål.

Du skal arbejde konkret med din ansøgning og kan tage udgangspunkt i en eksisterende ansøgning eller udfordre dig selv og starte fra bunden på en ansøgning til workshoppen.

Læs også: Sådan skriver du en god jobansøgning

Workshoppen er en ud af fire workshops, der er målrettet specialestuderende, nyuddannede og medlemmer, der max har været færdige med studiet i 2 år. De øvrige er: Hvad kan og vil du? Få afklaret dine kompetencer, CV Workshop – sæt din faglighed i spil og få dit første job! og LinkedIn og Netværk. De kan tages i sammenhæng eller hver for sig.
luk
close