19-02-2018 04:55:39
Som mentor får du rig mulighed for at udbygge dine lederkompetencer, og dine kommunikative evner, når du deler ud af dine erfaringer.

Nye datoer kommer snarest

Hvorfor blive mentor?

tilmelding til mentorprogrammet

Kunne du se dig selv som mentor?

Nedenfor finder du vores online tilmeldingsskema, der er første skridt mod dit match i mentorprogrammet.

Bliv mentor nu

mentorkursus

Obs: Arrangementet er kun for for tilmeldte medlemmer af mentorprorgammet. 

  • København: TBA 
  • Aarhus: TBA

Siden 2007 har IDA Mentor skabt rammerne for faglig sparring imellem vores medlemmer. Som mentor får du rig mulighed for at udbygge dine lederkompetencer og forbedre dine kommunikative evner ved at formidle dine egne erfaringer på en konstruktiv måde, der hjælper menteen med hverdagens udfordringer og bekymringer.

Gennem samtalerne får du selv nye indsigter og perspektiver. Vi oplever tit, at mentor opnår en ny erkendelse af sin viden og faglighed gennem forløbet. Der sker en helt naturlig personlig refleksion hos mentor.  

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig mentorprogrammet og kom med på næste mentorkursus. 

Af dig forventer vi: 

  • At du er god til at lytte og ser muligheder frem for begrænsninger 
  • At du er god til at stille udfordrende og åbne spørgsmål 
  • At du har mindst 5 års erfaring – og gerne mere - indenfor dit felt 
  • At du er tilknyttet arbejdsmarkedet eller for nylig har trukket dig tilbage

 

Mentorkursus

I IDAs mentorprogram lægger vi stor vægt på at finde de rigtige match mellem mentor og mentee. Alle match gennemføres af vores eksterne mentorkonsulenter, der på baggrund af skriftlige tilmeldinger, og ikke mindst disse personlige møder finder dit perfekte match. I matching-processen lægges der vægt på faglige og personlige kompetencer, erfaringer, mål, udfordringer, geografi og mange flere parametre.

Vi klæder dig selvfølgelig godt på til at være mentor. IDA tilbyder et halvdagskursus med fokus på hvordan du coacher og rådgiver, så der kommer det optimale udbytte ud af mentorforløbet.

Netværksmøder

Netværksmøderne er for tilmeldte mentorer og mentees. Her møder du andre aktive mentorer og mentees og deler erfaringer, får nye værktøjer til samtalerne, der kan bruges både i mentorrelationen og i dit daglige arbejde. 

Praktisk

Mentor og mentee mødes 3 til 5 gange pr. halve år efter aftale. Det er mentee, der udarbejder dagsorden, da det er mentees karriere, som er i fokus. Dagsorden sendes til mentor inden mødets start. Møderne varer typisk 1-2 timer.

Hvis du har spørgsmål omkring mentorprogrammet, så kontakt endelig vores karriererådgiver.

  • Karriererådgiver Lise Dan, IDA, 33 18 97 46, lid@ida.dk
luk
close